Kledij, persoonlijke spullen

• De kinderen dragen steeds aangepaste en fatsoenlijke kledij
    Ouders zorgen dat de naam van hun zoon/dochter in de kledij staat.
    Verloren kledingsstukken worden in de hal aan de turnzaal opgehangen. Ouders kunnen daar gaan kijken of er kleding bij is van hun zoon/dochter.
  • De kinderen van de lagere school dragen tijdens de turnlessen een zwarte short en witte T-shirt.
  • Gewone turnpantoffels met witte zool zijn goed.(voor kleuters en lagere school) Andere sportschoenen kunnen ook maar de zolen mogen geen strepen afgeven op de sportvloer.
  • Voor de kleuters is het goed dat de ouders reservekledij/ondergoed meegeven dat in de klas blijft.

Verzorging/voorkomen

• Piercings zijn niet toegelaten.
  • Meisjes mogen 1 oorbel dragen aan elk oor.
  • Geen tatoeages
  • De kinderen dragen in de school geen kostbare armbandjes,halssnoeren, uurwerken of andere sierraden.
  • Geen extreem kapsel noch voor jongens noch voor meisjes (hanenkam, skin-head, onnatuurlijke kleuren,…).
  • De ouders zorgen dat hun zoon/dochter verzorgd naar school komt.(Dagelijkse hygiëne)

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen worden op het schoolsecretariaat bezorgd. Jassen, mutsen, handschoenen, enz. worden in de hal aan de grote speelplaats gelegd. De ouders zorgen ervoor dat de kledingstukken gemerkt zijn en dat er lusjes aan handschoenen en jassen zijn.

Persoonlijke spullen

• GSM-gebruik is niet toegelaten tijdens de schooluren.
    Bij dringende gevallen telefoneren de ouders naar het schoolsecretariaat.
    Indien je zoon/dochter toch een GSM meebrengt is dit op eigen risico. (bij schade, diefstal, verlies,…. wordt niets terugbetaald)
  • Computerspelletjes of andere elektronische spelletjes zijn niet toegelaten.
  • Verlies of beschadiging van juwelen wordt niet terugbetaald door de school.